Gıda Güvenliği Ve Kalite Yönetim Sistemi Entegre Politikası
Gıda sektöründe catering hizmetleri sunarken;
- Her zaman güvenilir bir firma olmak,
- İnsan sağlığına verdiğimiz önemle ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ilkeleri çerçevesinde sağlıklı, hijyenik ve kaliteli ürünler üretmek,
- Müşteri beklentilerini tam ve zamanında karşılayıp sürekli müşteri memnuniyetini sağlamak,
- Takım anlayışı ile çalışmak, çalışanların memnuniyetini kalıcı kılmak ve personeli gıda güvenliği ve kalite konularında eğitip yetkin kılmak,
- Kaliteyi ve gıda güvenliğini kalıcı kılmak, sürekli iyileştirme sağlayarak yenilikçi bir firma olmak,
- Risk yönetimi bakış açısı ile uygunsuz durumlar oluşmadan önlem almak.
- Kaliteli, Gıda Güvenliği i̇lkelerine uygun ürün ve hizmetler sunmak
- Üretimde kullanılan hammadde kabulünden başlayıp üretim, ambalajlama, depolama, sevkiyat, servis ile müşteriye ulaşma aşamasına kadar takip edilen tüm aşamalarda öngörülen gıda güvenliği ve kalite standartlarına uygunluğunu sağlamak,
- Türk Gıda Kodeksine ve yasal mevzuatlara uygun çalışmak,
Temel ilkemizdir.