Gıda Güvenliği Ve Kalite Yönetim Sistemi Entegre Politikası

Gıda sektöründe catering hizmetleri sunarken;

  • Her zaman güvenilir bir firma olmak,
  • İnsan sağlığına verdiğimiz önemle ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ilkeleri çerçevesinde sağlıklı, hijyenik ve kaliteli ürünler üretmek,
  • Müşteri beklentilerini tam ve zamanında karşılayıp sürekli müşteri memnuniyetini sağlamak,
  • Takım anlayışı ile çalışmak, çalışanların memnuniyetini kalıcı kılmak ve personeli gıda güvenliği ve kalite konularında eğitip yetkin kılmak,
  • Kaliteyi ve gıda güvenliğini kalıcı kılmak, sürekli iyileştirme sağlayarak yenilikçi bir firma olmak,
  • Risk yönetimi bakış açısı ile uygunsuz durumlar oluşmadan önlem almak.
  • Kaliteli, Gıda Güvenliği i̇lkelerine uygun ürün ve hizmetler sunmak
  • Üretimde kullanılan hammadde kabulünden başlayıp üretim, ambalajlama, depolama, sevkiyat, servis ile müşteriye ulaşma aşamasına kadar takip edilen tüm aşamalarda öngörülen gıda güvenliği ve kalite standartlarına uygunluğunu sağlamak,
  • Türk Gıda Kodeksine ve yasal mevzuatlara uygun çalışmak,

Temel ilkemizdir.